Mijn naam is Koen van Lierop. Afgelopen jaar heb ik de master Strategic Management gedaan en dit jaar volg ik de master Ondernemingsrecht. Ik ben ongeveer een jaar geleden ondergedompeld in de wereld van beleggen. Hierin heb ik al verschillende fases beleefd en de nodige fouten gemaakt. Maar ik ben er vooral achter gekomen dat ik beleggen interessant vind en mij hierin meer wil verdiepen. Als bestuurslid Externe Betrekkingen hou ik mij vooral bezig met acquisitie en zal ik mij daarnaast bezig houden met algemene bestuurstaken. Hopelijk kan ik dit jaar nog meer te weten komen over de wondere wereld van beleggen en samen met de leden ons portfolio naar een hoger niveau brengen. Wat ik leuk vind aan Pecunia Causa is dat de vereniging iedereen op een laagdrempelige manier kennis laat maken met beleggen.